«Σχολείο Διατροφικής Ευκαιρίας»
Την Δευτέρα 9/4/2025, στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού project «Σχολείο Διατροφικής Ευκαιρίας», πραγματοποιήθηκε μια δημιουργική δράση με τη συμμετοχή εκπαιδευομένων και εκπαιδευτικών. Παρασκευάστηκαν φυσικά ροφήματα, αξιοποιώντας αρωματικά και θεραπευτικά φυτά και βότανα (φασκόμηλο, το χαμομήλι, η λουΐζα, ο δυόσμος κ.α.) και έγινε συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων για τον ρόλο των παραδοσιακών φυσικών προϊόντων στη σύγχρονη διατροφή.